Når du har startet din gratis testperiode på 14 dage, så kan du prøve stort set alle funktioner, også de funktioner som er nedtonede. Du starter altid med prisniveauet Startup men du kan også aktivera funktioner som tilhører andre prisniveauer under gratisperioden og derved teste prisniveauerne Standard og Pro.

Sådan gør du:

1. Naviger til indstillinger i kontrolpanelet så du får en oversigt over samtlige funktioner. De funktioner som inte tilhører dit nuværende prisniveau vil være nedtonede.
  2. Placer musen over funktionen og klik på switch-knappen for at aktivere. Du bliver informeret om at funktionen tilhører enten prisniveau Standard eller Pro og at du kan anvende den gratis under gratidperioden.
  3. Klik på “Jeg forstår, tak” for at aktivere funktionen. Derefter kan du klikke på Åben og gøre specifikke indstillinger for den pågældende funktion du aktiverer.

Godt at vide

Der findes nogle undtagelser for funktioner som kræver et aktivt abonnement for at kunne anvendes. Et aktivt abonnement indebærer at du vælger at tilføje dine betalingsoplysninger, vælger betalingsperiode og starter dit abonnement.

Disse funktioner er:

• Egne scripts
  • Quickbutik API
  • Ansøge/aktivere Klarna og Nets.