Du har altid en gratisperiode på 14 dage hos os for at du skal kunne teste og få en følelse af hvad det indebærer at have en webshop hos Quickbutik. webshoppen vil automatisk blive afsluttet efter dine 14 dage hvis du ikke selv aktivt vælger at fortsætte. Hvis du aktiverer webshoppen under din gratis prøveperiode så betaler du først når gratisperioden er færdig og betalingen/fornyelserne sker derefter automatisk forudgående precis som et abonnement på Netflix, Viaplay, Sporify etc.

Sådan her aktiverer du din webshop med et abonnement:

1. Naviger til dine Brugerindstillinger som er et ikon længst oppe i kontrolpanelet.
  2. Klik på knappen Aktivér shoppen.
  3. Vælg det Prisniveau som du vil aktivere for shoppen.
  4. Derefter får du de betalingsperioder op som er mulige for den pågældende prisplan. Vælg hvordan du ønsker at betale som f.eks. månedvis, kvartalsvis, årsvis.
  5. Tilføj dine kortoplysninger som du vil have at transaktionerne skal trækkes fra
  6. Udfyld derefter ejeroplysninger til venstre.
  7. Under overskriften “At betale” ser du hvilke prisniveauer og betalingsperiode du har valgt, moms og det samlede beløb for dine første transaktion. Tjek at alle valg er korrekte og at dine oplysninger stemmer.
  8. Klik på Aktivér shoppen.
Godt at vide
  • Alle dine kvitteringer samles under dine brugerindstillinger. Læs mere om hvordan du finder dem og gemmer dem her.
  • At aktivere din webshop betyder ikke at shoppen bliver offentlig. For at lancere din webshop skal du deaktivere Private mode under indstillinger.