Når varer sendes til en konsument i et andet EU-land skal du som webshopsejer debitere køberlandets moms på salget. Du kan selv vælge hvilke levereringslande som du vil aktivere det for samt hvilken moms som skal anvendes. Når du tilføjer et nyt land henter vi landets standardmoms automatisk. Har du varer i en anden momskategori kan du ændre denne til en valgfri momssats.

Sådan gør du:

1. Naviger til Indstillinger > Generelt og klik på åben.
  2. Lokaliser overskriften Landespecifikke momssatser.
  3. Kryds i feltet  Aktiver inden for EU.
  4. Vælg et land i listen, så vises landets standardmoms. Hvis du vil ændre momssatsen er det også muligt. Så udfylder du momssatsen og klikker derefter på knappen +Tilføj land.
  5. Når du har tilføjet alle de lande du ønsker så klikker du på Gem ændringer længst oppe.