Du kan indstille en generelt moms for alle dine produkter og fragtpriser, men du har også mulighed for at have forskellige momssatser på forskellige produkter – hvis du f.eks. sælger bøger og borde i samme webshop, kan disse have forskellige momssatser.

Som standard er din moms angivet til 25% eftersom at den normale momssats i Sverige er 25%.

Sådan ændrer du momssatsen for samtlige produkter:

1. Naviger til Indstillinger > Generelt i dit kontrolpanel.
  2. Under Moms findes der en sektion for Momssats på Produkt.
  3. Her angiver du den generelle momssats for dine produkter.
  4. Klik på Gem ændringer

Sådan ændrer du momssatsen for specifikke produkter:

1. Naviger til Produkter i dit kontrolpanel.
  2. Skab et nyt produkt ellet klik på redigeringsikonet for det produkt du vil ændre.
  3. Lokaliser feltet for Moms og indtast den ønskede momssats.
  4. Klik på gem.