I e-handel er der et krav til at kunden skal modtage en ordrebekræftelse. Den sendes automatisk til dine kunder når din gennemfører deres køb til den e-mailadresse som de angiver i kassen. Ordrebekræftelsen også kaldt bestillngsbekræftelse indeholder en komplet ordrespecifikation som kunden har ret til.

Du kan ændre den mail som sendes til kunden med ordrebekræftelsen samt fragtbekræftelsen.

Sådan gør du:

1. Naviger til indstillinger i kontrolpanelet.
  2. Lokaliser udgående e-mail og klik på Åben.
  3. I feltet for Ordrebekræftelse/ Forsendelsesbekræftelse kan du redigere teksten som kommer med til kunden.
  4. Klik på Gem når du er færdig.