Det er muligt at eksportere ordre i Quickbutik for samtlige ordrer og en ønsket tidsperiode til en CSV-fil og anvende den til bogføring. Du kan åbne filen i et regnearksprogram som f.eks. Excel.

Du kan enkelt eksportere ordre genom at navigere til Ordre i dit kontrolpanel, markér de ordrer som du vil få med ved at sætte kryds i feltet og klik derefter på Eksportér ordrer i rullelisten over krydsfelterne. Se billedet nedenfor:

Lägg till Orderetikett

Ved de forskellige betalingsmetoder plejer du også at kunne udskrive rapporter og salgsnotaer til at anvende i din bogføring.

Här kan du läsa mer om hur du exporterar beställningar.
Här kan du läsa mer om hur du exporterar produkter.