Blandt vores betalingsmetoder er det visse som kan tilbagebetale direkte fra dit kontrolpanel hos os. Dette er: Klarna, Nets, Payson 2.0 og Swish Handel.

For de andre betalingsmetoder skal du gøre tilbagebetalingen manuelt. Her skal du gøre en tilbagebetaling via betalinsmetodens kontrolpanel eller via egen bankoverførsel.

Sådan laver du en tilbagebetaling i din butik:

1. Naviger til Ordre og klik på den bestilling som du vil tilbagebetale.
  2. Klik på knappen Refundering
  3. Vælg derefter det beløb som skal tilbagebetales og klik på knappen Udfør refundering.
  4. Du kan herefter logge ind i dit kontrolpanel for din betalingsmetode for at se om tilbagebetalingen er blevet registreret korrekt (Valgfrit)