I din butik og når du tilpasser dit tema har du i visse sektioner mulighed for at linke et billede eller en knap til en specifik side i din webshop. Når du laver interne links så behøver du ikke mere end URI adressen.

En URI-adresse er alt som står efter domænet(URL).

• Hvis URL-adressen er: https://minbutik.dk/herre/min-troje så er URI-adressen /herre/min-troje.

I feltet for “Linkadresse” behøver du derfor kun at skrive /herre/min-troje for at systemet skal lede kunden in på den specifikke side du linker til.

Du ser altid URL adressen i weblæserfeltet og kan derfra kopiere den del som indeholder URIen.

Godt at vide:

• Sørg for at du ikke vælger et link som kommer direkte fra dit kontrolpanel som f.eks. https://quickbutik.com/admin/products/edit/10 – Dette link er en adresse som du kun kan se når du er logget ind i butikken, og dine kunder kommer derfor ikke ind på siden.
  • Hvis du skal linke til en side udenfor din egen butik så behøver du udfylde hele linkadressen (URL)