For at kunne anvende ordreetiketter skal du først aktivere funktionen og skabe dine etiketter under Indstillinger > Ordreetiketter.

Skab dine ordreetiketter sådan:

Når du har aktiveret ordreetiketter skaber du enkelt de etiketter du vil anvende og kan frit vælge farver for dine etiketter samt navngive dem efter dit behov.Skärmavbild 1400-11-25 kl. 13.17.28

Markér en ordre med ordreetiketter:

Når du har skabt dine ordreetiketter kan du markere en ordre med dem ved at klikke i rullelisten ved siden af ordrenummeret oppe til venstre i menuen når du klikker dig ind på en bestemt ordre.

Skärmavbild 1400-11-25 kl. 13.18.27

Markér flere ordrer med en ordreetiket sådan:

Under oversigten Ordrer kan du markere fler ordrer samtidigt med en ordreetiket som du allerede har lavet. Gør dette ved at krydse i markeringsfelterne for de ordrer du vil tillægge en etiket og klik derefter på +Føj til ordreetiket.Skärmavbild 1400-11-25 kl. 13.19.43

Søg efter ordrer med Ordreetiketter sådan:

Hvis du vil søge efter ordrer med en specifik ordreetiket, vælger du først etiket i rullelisten og klikker derefter på søg knappen.