Med funktionen Relaterede produkter har du mulighed for at vise et antal ekstra produkter på dine produktsider. Per automatik vises produkter fra samme kategori men du kan også vælge egne specifikke produkter.

Du finder funktionen under Indstillinger > relaterede produkter. Aktiver ved at klikke på switch-knappen.

Sådan vælger du specifikke relaterede produkter som skal vises under dit produkt:

1. Naviger til Produkter  i kontrolpanelet.
  2. Rediger valgfrit produkt og lokaliser “Vis flere produkter”.
  3. Vælg at krydse i Specifikke produkter.
  4. Et nyt felt kommer frem og du kan vælge hvilke specifikke produkter du ønsker skal vises.
  5. Tryk på Gem.