Med funktionen Avancerede produktvalg forbedre du kundens købsoplevelse ved at tilbyde visuelle variant-vælgere som farvevalg, billedevalg og knapvalg. Funktionen indgår i prisniveau Standard og Pro.

1. Aktiver avancerede produktvalg

For at kunne anvende Avancerede produktvalg for jeres produktvarianter skal I først aktivere funktionen under indstillinger > Avancerede produktvalg.

Når funktionen er aktiveret findes der mulighed for at vælge mellem standard, billedvalg, farvevalg og knapvalg for de produktvalt som i har skabt under hvert produkt,

2. Tilføj avancerede produktvalg for et produkt

Avancerede produktvalg: Hvordan tilføjer jeg farvevalg?

Avancerede produktvalg: Hvordan tilføjer jeg billedvalg?

Avancerede produktvalg: Hvordan tilføjer jeg knapvalg?