At forbinde en PDF-fil i produktbeskrivelsen kan være fordelagtigt hvis du f.eks. har en produktbrochure eller en størrelsesguide for produktet.

Følg disse trin for at tilføje en PDF-fil i produktbeskrivelsen:

1. Gå til Indstillinger og upload PDF-filen under Mediefiler.
  2. Kopier linket og indsæt det i produktbeskrivelsesfeltet.
  3. Tryk på linket så der kommer et felt frem, vælg Rediger link og du kan ændre i feltet Tekst som vises, f.eks. “Se brochure”.
  4. Kryds i feltet Åbn i ny fane hvis du vil at PDF-filen skal åbnes i en ny fane.
  5. Gem, nu er du færdig!