Produktfelt er en brugbar funktion for dig som vil give din kunde mulighed for at sætte et personligt præg på deres produkt. Det kan være produkter hvor du vil lade kunden lave personlige tilpasninger som f.eks. navneskilte, skræddersyet textiler, gaveindpakning med personlige hilsen eller produkter med eget tryk.

Sådan skaber du Produktfelt:

1. Naviger til Indstillinger i dit kontrolpanel og lokaliser Produktfelt. Aktiver funktionen via switch-knappen.
  2. Naviger derefter til Produkter og opret et nyt produkt eller klik på redigere et eksisterende produkt som du vil tilføje et produktfelt til.
  3. I redigeringstilstanden klikker du på knappen Produktfelt.
  4. Skriv f.eks. Dit navn og vælg størrelse på tekstfeltet i rullelisten.
  5. Vil du skabe Produktfelt for filoverførsel skriver du f.eks. Upload billede her og vælger derefter Fil upload (billedfiler) i rullelisten.
    Observer at de filformater som understøttes er: JPEG, PNG, GIF, SVG samt PDF. Filen må maks være 8 MB.
    Når du får en ordre med produktfelt er informationen synlig på ordren i dit kontrolpanel. Hvis kunden har overført en fil så vil du kunne downloade den derfra.
  6. Tryk på Gem ændringer.
  7. Vælg om feltet skal være obligatorisk for at kunne købe produktet og klik på Gem.
  8. Færdigt. Nu er funktionen aktiveret, du har skabt produktfelt og kan se dem på din produktliste.