Ja, med funktionen produktanmeldelser er det muligt at for dine kunder at anmelde produkter i din webshop. Produktanmeldelser kan ofte resultere i øget salg, da de fleste kunder lægger stor vægt på hvordan tidligere købere har oplevet produktet. Positive anmeldelser fra dine kunder kan altså være et effektivt salgsværktøj.

Når produktanmeldelser er aktiveret i webshoppen dukker der en formular op på jeres produktsider hvor dine kunder kan lave en anmeldelse samt give produktet 1-5 stjerner.

Sådan aktiverer du produktanmeldelser:

1. Naviger til indstillinger i kontrolpanelet og lokaliser Produktanmeldelser.
  2. Klik på switch-knappen for at aktivere og klik derefter på Åben.
  3. Her kommer alle dine anmeldelser at vises og hver anmeldelser skal godkendes af dig inden den vises i butikken.
  4. Klik på knappen for indstillinger (ikon som ser ud som et tandhjul).
  5. Vælg hvordan du vil sortere dine anmeldelser, antal stjerner (højest til lavest) eller den dato som de blev skabt.
  6. Vælg hvor man produktanmeldelser som skal vises på produktsiden. Der kan vises maks 15 st.
  7. Du har også mulighed for at justere efter hvilket element du ønsker at produktanmeldelserne skal vises i feltet Placering.
  8. Klik derefter på gem.

Sådan kan du importere produktanmeldelser fra en anden platform:

Du kan importere produktanmeldelser fra din tidligere webshop eller e-handelsplatform. Importeringen sker ved at du overfører en CSV-fil som indeholder de anmeldelser du vil importere.

1. Naviger til indstillinger, lokaliser produktanmeldelser og klik på åben.
  2. Klik på knappen for importere.
  3. Du kan klikke på “Download eksempelfil her” for at se et eksempel på hvordan filen kan se ud. Observer at de obligatoriske datafelter er: rating, review_text, name, email, date
  4. Via knappen +Vælg importfil (CSV) kan du importere dine produktanmeldelser.
  5. Efter indlæsningen kan du vælge at koble produktanmeldelserne til et specifikt produkt eller basere det på SKU-felt fra filen.