For butiksejere som driver flere webshops hos Quickbutik er der mulighed for at forbinde to eller flere butikker sammen for at gøre administreringen mere enkelt med hjælp af funktionen Multibutik.

Multibutik giver jer mulighed for at vælge mellem at synkronisere ordrerflowet, synkronisere lagersaldo og at overføre/kopiere produkter mellem jeres butikker.

Synkronisere ordrerflowet

Fordelen ved at synkronisere ordrerflowet er at du kan se samtlige ordrer for alle tilkoblede butikker samlet under Ordrer i kontrolpanelet for butikken med Multibutik aktiveret (Hovedbutikken). På den måde får du en hurtigere og mere smidig ordrehåndtering eftersom at du slipper for at logge ind og ud mellem dine butikker for at håndtere forskellige ordrer.

Synkronisere lagersaldo

Hvis du vælger at synkronisere lagersaldoen så synkroniseres lagersaldoen mellem butikkerne hvis du sælger samme produkt – baseret på artikelnummer – i flere af dine butikker. På den måde slipper du risikoen for at et udsolgt produkt sælges i an af dine andre butikken.

Overføre produkter

Med hjælp af funktionen for at overføre produkter kan du hurtigt og enkelt kopiere dine produkter fra Hovedbutikken til de andre tilkoblede butikker og på den måde slippe for at indsætte alt produktinformationen for samme produkt manuelt flere gange.

Hvordan forbinder jeg mine butikker med hinanden?

Koblingen sker fra Hovedbutikken til en eller flere af jeres andre butikker. Her kan du se hvordan du forbinder dine butikker.

Hvad kræves for at det skal fungere

For at multibutik skal fungerer skal alle de webshops du forbinder være aktiverede. Funktionen Multibutik indgår i alle prisniveauer!

Alle dine webshops fortsætter med at være separate butikker hvor du kan styre hver butik præcis som du plejer og du kan altså fortsætte med at vælge f.eks. hvilket tema du vil anvende, hvilke funktioner du vil aktivere samt hvilet prisniveau du behøver for hvert enkel butik.

Var dette til hjælp?