For webshops-ejere som driver flere webshops hos Quickbutik er der mulighed for at forbinde to eller flere webshops sammen for at gøre administreringen mere enkelt med hjælp af funktionen Multibutik.

Multibutik giver jer mulighed for at vælge mellem at synkronisere ordrerflowet, synkronisere lagersaldo og at overføre/kopiere produkter mellem jeres webshops.

Synkronisere ordrerflowet

Fordelen ved at synkronisere ordrerflowet er at du kan se samtlige ordrer for alle tilkoblede webshops samlet under Ordrer i kontrolpanelet for butikken med Multibutik aktiveret (hoved-webshoppen). På den måde får du en hurtigere og mere smidig ordrehåndtering eftersom at du slipper for at logge ind og ud mellem dine webshops for at håndtere forskellige ordrer. Hvis du gjør endringer i en produkts beholdning i én av butikkene, blir dette også synkronisert til de andre butikkene.

Synkronisere lagersaldo

Hvis du vælger at synkronisere lagersaldoen så synkroniseres lagersaldoen mellem dine webshops ,hvis du sælger samme produkt – baseret på artikelnummer – i flere af dine webshops. På den måde slipper du risikoen for at et udsolgt produkt sælges i en af dine andre webshops. Hvis du foretager ændringer i beholdningen af et produkt i en af butikkerne, bliver det også synkroniseret til de andre butikker.

Overføre produkter

Med hjælp af funktionen for at overføre produkter kan du hurtigt og enkelt kopiere dine produkter fra Hoved-webshoppen til de andre tilkoblede webshops og på den måde slippe for at indsætte alt produktinformationen for samme produkt manuelt flere gange.

Hvordan forbinder jeg mine webshops med hinanden?

Koblingen sker fra Hoved-webshoppen til en eller flere af jeres andre webshops. Her kan du se hvordan du forbinder dine webshops.

Hvad kræves for at det skal fungere

For at multibutik skal fungerer skal alle de webshops du forbinder være aktiverede. Funktionen Multibutik indgår i alle prisniveauer!

Alle dine webshops fortsætter med at være separate webshops hvor du kan styre hver webshop præcis som du plejer og du kan altså fortsætte med at vælge f.eks. hvilket tema du vil anvende, hvilke funktioner du vil aktivere samt hvilet prisniveau du behøver for hvert enkel webshop.