Med funktionen Multibutik kan du forbinde flere af dine webshops sammen for en nemmere håndtering og sælge i flere butikker på samme tid. Koblingen sker gennem hoved-webshoppen til en eller flere af dine andre webshops.

Sådan gør du:

1. Naviger til Indstillinger i kontrolpanelet og lokaliser Multibutik.
  2. Aktiver funktionen ved at klikke på switch-knappen og vælg Åben.
  3. Klik på Opret ny forbindelse til webshop
  4. Log ind på webshoppen og vælg hvordan forbindelsen skal fungere.
  5. Klik på Aktivér forbindelse.
  6. Færdigt. Din nye webshop er nu tilføjet og forbundet til din hoved-webshop.

Godt at vide

Læs mere om Multibutik og hvordan det fungerer her.