Sitemap er en fil som indeholder en oversigt over din hjemmside – et websiteskort. Det gør det lettere for søgemaskiner at finde og indeksere alle dine produktsider og gøre dem søgbare.

Sådan finder du din sitemap:

1. Naviger til indstillinger og lokaliser Søgemaskineoptimering (SEO).
  2. I feltet “Store sitemap” finder du det link som anvendes.
  3. Kopiere linket og del den med den ønskede søgemaskine.
  4. Færdigt.

Tips:

Du kan også tilføje /sitemap.xml efter din webshoppens domænenavn for at hurtigt finde din sitemap.