Webshoppens menupunkter findes i forskellige navigationer som alle kan håndteres under Utseende > Navigation.

Menupunkter i webshoppen kan bestå av produktkategorier, sider, produkter og valgfrie links. Disse kan blandes med hinanden og sorteres i den rækkefølge du vil have dem i.

Navigationer (menuer) er som regel hovedmenu, topmenu, sidefodsmenu og/eller sidemenu. Hvilke menuer som er tilgængelige for din webshop afhænger af hvilket tema du anvender, dog er hovedmenuen altid tilgængelig.

Menupunkterns kan skabes i forbindelse med at du skaber en kategori eller side, men også i Navigation ved at klikke på + Tilføj nyt menupunkt.