Søgeordsoptimering (SEO) er et populært område som mange ejere af webshops fokuserer på. Det er et samlingsnavn for alle aktiviteter og metoder du udfører for at påvirke din placering i det organiske søgeresultat. Alt for at være mere synlig for potentielle kunder.

For at få en bedre placering kræver det en bedre forståelse for hvordan Google (så vel som andre søgemotorer) fungerer. Du kan læse mere om hvordan Google Søg fungerer her. Perfekt for at optimere din webshop.

Tips: Hvis det føles som meget på en gang, så husk at du ikke behøver at gøre alt på en gang. Tag et skridt ad gangen og til sidst er du i mål.

Psst.. Hvis du har en webshop hos Quickbutik mærker du at vi har løst det meste for dig allerede.